starstarstarstarstar
9.2/10 van 502 beoordelingen
starstarstarstarstar
9.2/10 van 502 beoordelingen
0
Home | Binnendeuren


Recent bekeken

CanDo Chelsea

De CanDo Chelsea binnendeur is voorzien van gehard matglas, rechte stijlen en roedes die samen zorgen voor moderne binnendeuren. De deuren zijn voorbehandeld met een witte grondverf en direct klaar om af te lakken. Alle deuren uit de CanDo Advanced collectie zijn voorzien van een slotgat. CanDo Chelsea opdekdeuren zijn ook voorzien van paumelle boringen om scharnieren eenvoudig te kunnen monteren.

De roedes om een vakverdeling te maken worden voor de CanDo Chelsea apart meegeleverd. De horizontale roedes van 50 mm hoogte of verticale roedes van 100 mm zijn op maat gemaakt, zelfklevend en volledig te monteren naar eigen stijl en wens.

De CanDo deur wordt geleverd met 10 jaar garantie. Bij stompe binnendeuren is de draairichting niet van belang.
Levertijd is slechts 5 werkdagen. (zonder extra bewerkingen)

CanDo Chelsea


CanDo Chelsea 2 vaksCanDo Chelsea 3 vaksCanDo Chelsea 4 vaksCanDo Chelsea 5 vaksCanDo Chelsea Chelsea


CanDo Advanced deurenCanDo Advanced serie bestaat uit CanDo Hilton met gehard blankglas, CanDo Chelsea met gehard matglas en CanDo Wellington. CanDo Advanced binnendeuren zijn moderne stijldeuren voorzien van rechte profielen aan de stijlen en roedes. De CanDo Advanced deuren zijn massieve MDF deuren van hoge kwaliteit. Alle binnendeuren uit de CanDo Advanced serie zijn voorzien van een slotgat. De opdekdeuren zijn voorzien van paumelle boringen voor de scharnieren. Roedeverdeling wordt los meegeleverd en zijn geheel naar eigen inzicht te monteren. Het geharde glas is al in de deur gemonteerd. CanDo Advanced binnendeuren zijn afgewerkt in een witte grondverf. CanDo deuren hebben een FSC keurmerk en wordt geleverd met 10 jaar garantie. CanDo Hilton is voorzien van gehard blankglas. CanDo Chelsea is voorzien van gehard matglas.
Levertijd is slechts 5 werkdagen. (zonder extra bewerkingen)

Selecteer een binnendeur en bekijk de details, het glas en de roedeverdelingCanDo Chelsea 3 vaks
 
CanDo Chelsea
MDF binnendeur
Nu vanaf € 204,00
CanDo Hilton 4 vaks
 
CanDo Hilton
MDF binnendeur
Nu vanaf € 204,00
CanDo Wellington 3 vaks
 
CanDo Wellington
MDF binnendeur
Nu vanaf € 204,00