Bekijk jouw
Winkelmand
 
Showroom     Klantenservice Klantenservice
Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Voordeeldeuren  >  Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden


iDEAL
iDeal logo Heb je een internetbankrekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je waarschijnlijk ook toegang tot iDEAL, de veilige manier van betalen op internet. Waarom kiezen voor iDEAL?


PIN
iDeal PIN Betalen door PIN is ook mogelijk. Een aanbetaling via iDeal dient dan te voldaan zijn van 25% + €15,- rembourskosten. Betalen met PIN is bij voordeeldeuren gratis.


Prijs inclusief BTW

De prijzen op de website zijn inclusief BTW en zijn geldig voor zowel particulier als aannemer. Wij hanteren vaste lage prijzen wat inhoudt dat de aangeboden prijs direct onze laagste prijs is en extra korting niet mogelijk is.


Veilig betalen

Tijdens de bestelprocedure kun je een keuze maken voor aanbetaling of volledige betaling van het orderbedrag. De aangegeven levertijd gaat in vanaf het moment dat de betaling is bijgeschreven. De veiligste en makkelijkste wijze is de betaling via iDeal te maken waarbij de benodigde gegevens direct zijn ingevuld.


Overzichtelijk

Na het afronden van de bestelling ontvang je direct een orderbevestiging in je mail waarop duidelijk is vermeld wat je besteld hebt, het afleveradres en jouw persoonlijke gegevens. Wil je dit achteraf wijzigen, stuur een mail met je ordernummer en wij passen het voor je aan.


Pinnen bij aflevering

Rembourskosten worden berekend als je kiest voor een aanbetaling en restant betaling bij aflevering. Het restantbedrag kan contant of via mobiele pin bij aflevering voldaan worden. De extra kosten voor boekhouding, administratie- en bankkosten die wij moeten maken worden hier deels mee gedekt.


Alternatieve betaalwijze

Is de iDeal betaling niet gelukt, dan vind je op de orderbevestiging alle gegevens die nodig zijn om de betaling via een overboeking te kunnen doen.

Q-shops Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Voordeeldeuren