Bekijk jouw
Winkelmand
 
Showroom     Klantenservice Klantenservice
Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Voordeeldeuren  >  Retoureren

Retourneren


Wat houdt het herroepingsrecht in? Voor artikelen die niet op maat gemaakt zijn geldt het volgende: Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na aflevering van de bestelling bij jou thuis dan wel na afhalen van de bestelling bij de showroom, Rosbayerweg 103 te Wormerveer.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per post, per fax of e-mail op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt voor herroeping gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Je zou ook gebruik kunnen maken van het Europese modelformulier voor herroeping.
Je dient de volledige of deel van de bestelling(zoals omschreven in de overeenkomst) binnen 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen en dit aan ons hebt meegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment aan ons hebt gedaan voor de betreffende producten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de ontbinding van ons terug. Stuur je de volledige bestelling retour, dan ontvang je ook de verzendkosten retour. Dit geldt niet voor eventuele extra kosten ten gevolge van jouw eigen beslissing om voor een duurdere leveringswijze te kiezen dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie heb verricht, tenzij jij uitdrukkelijk anderszins ingestemd; er worden aan jou geen kosten in rekening gebracht voor het terugbetalen. Wij mogen wachten totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat jij aantoont de producten te hebben geretourneerd.

Wij brengen kosten in rekening indien de producten door jouw beschadigd zijn, beschadigd retour worden verstuurd of beschadigd door ons worden ontvangen.

De kosten voor het retour sturen van de bestelling komen voor jouw eigen rekening. Een indicatie voor het retour sturen via een transportbedrijf is € 70.00. Retour halen door Voordeeldeuren is ook bijna altijd mogelijk en kost € 35.00 per deur exclusief voorrijkosten van € 39.50. Retourhalen van één deur kost dan € 74.50, twee deuren € 109.50, drie deuren € 144.50, enzovoorts.

Wat is uitgesloten van het herroepingsrecht? Het herroepingsrecht is voor op maat gemaakte deuren uitgesloten. Standaard deuren waarbij een extra bewerking is toegevoegd zoals een slotgat, glasmontage, brievensleuf, op kleur gemaakt, enzovoort valt ook onder maatwerk en sluit herroeping uit. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Waarde vermindering Het uitpakken van een deur is niet nodig om het model, de afmeting of de draairichting van een deur te kunnen controleren. Deze informatie staat duidelijk vermeld op de zijkant van jouw deur. Pak je de deur toch uit dan treed waardevermindering in. Waardevermindering kan oplopen tot 100% omdat sommige producten dan niet meer te verkopen zijn.
Q-shops Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Voordeeldeuren