starstarstarstarstar
9.3/10 van 458 beoordelingen
starstarstarstarstar
9.3/10 van 458 beoordelingen
0
Home | Winkelmand

Artikelomschrijving

Prijs

 
Maak uw deur compleet met voordelig deurbeslag met 30% korting.
 

Totaal

0,00

Voordeeldeuren Totaal Service


Topservice tegen een gering bedrag. Laat uw deuren thuis bezorgen op de dag die u het beste uitkomt. Netjes achter de eerste drempel zoals dat hoort. Een werkdag voor levering geven we ook een richttijd van onze chauffeur aan u door. Wenst u dat de chauffeur even belt voor aankomst? We doen het graag!

     

9,95

0,00

Totaalprijs inclusief BTW

9,95Heeft u een vraag?


U bestelt niet iedere dag een nieuwe deur en ondanks alle inspanningen om een zo gebruiksvriendelijke online deuren winkel te maken heeft u vragen waar wij nog niet aan hebben gedacht. Twijfelt u over de draairichting, levertijd, stomp / opdek of de maten?
Bel 075 - 657 2211 of WhatsApp onze adviseur met telefoonnummer 06 - 1432 9754 (eventueel met foto) en ontvang direct het juiste antwoord.

Voordeeldeuren inmeten en deurmontage


Wij plaatsen deuren in een straal van 30 km rondom Amsterdam. De kosten zijn inclusief inmeten, plaatsen van de deur (en glas) in een bestaand kozijn. Exclusief materiaal. De montageprijs per deur wordt lager bij montage van meerdere deuren. De montagekosten rekent u af met de monteur als de deuren naar wens zijn gemonteerd.