9.3/10 van 613 beoordelingenKlantenservice bereikbaar
tussen 8.00 en 22.00 uur

Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Home | Cando Deuren
CanDo deuren

CanDo deuren

Deuren van CanDo zijn de meest verkochte deuren in Nederland. En dat is niet voor niets. CanDo deuren worden al 35 jaar lang verkocht en zijn te vinden in meer dan een miljoen huishoudens. CanDo deuren zijn van uitmuntende kwaliteit in combinatie met de beste prijs. CanDo beperkt zich niet alleen tot het leveren van stompe of opdekdeuren, maar levert een compleet assortiment om iedere woning te verfraaien. Deurlijsten, deurbeslag, schuifdeur systemen en dan ook nog in iedere stijl. Nieuw is de CanDo inspiratie pagina om een idee te krijgen voor een nieuwe CanDo MDF deur of een deur met glas.

CanDo binnendeuren

CanDo binnendeuren zijn grofweg onder te verdelen in boarddeuren en MDF deuren. CanDo boarddeuren zijn binnendeuren die bestaan uit een houtenframe gevuld met een honingraad vulling van karton. Boarddeuren worden aan de buitenzijde afgewerkt met hardboard al dan niet voorzien van een profilering. Voordelen van een boarddeur is de lage prijs en licht in gewicht. Ieder deurkozijn is geschikt om een CanDo boarddeur aan af te hangen.

CanDo MDF deuren hebben een spaanplaatvulling en worden afgewerkt met een massieve MDF plaat. MDF deuren van CanDo MDF binnendeuren zijn strak afgewerkt en rondom voorzien van een goede grondverf en zijn direct klaar om af te lakken. Alle MDF CanDo deuren zijn voorzien van een slotgat. Opdekdeuren zijn voorzien van paumelle gaten om de deur makkelijk en snel af te hangen.

Schuifdeursysteem van CanDo

Erg praktisch is het schuifdeursysteem van CanDo. Met name voor kleine ruimtes waar een draaideur te veel ruimte in beslag neemt. Bij een bestelling van een CanDo deur en een schuifdeursysteem freest CanDo een sleuf onderin de deur voor de vloergeleider. Bij gelijktijdige bestelling van een RVS schuifdeurkom wordt de schuifdeurkom ook aan beide zijde van de deur gefreesd. Het standaard slotgat wat in CanDo deuren is gefreesd, wordt direct afgewerkt met een CanDo slotgatstopper

Voordeuren van CanDo

Voordeuren van CanDo zijn leverbaar in diverse stijlen en uitvoeringen. CanDo gebruikt de beste materialen om 6 jaar garantie te kunnen geven op deuren die bloot worden gesteld aan het grillige Nederlandse klimaat. De basis van een CanDo voordeur is geselecteerd hardhout zoals meranti of merbau dat door middel van KOMO gekeurde verbindingen aan elkaar is gemaakt. Alle CanDo voordeuren worden afgewerkt met een water gedragen grondverflaag.

Als optie kunnen CanDo voordeuren voorzien worden van een slotgat, een 3-puntsluiting en een brievensleuf tegen kleine meerprijs. Passend deurbeslag voor afwerking van jouw CanDo deur vind je op Deurbeslag, sloten en kozijnen.

CanDo achterdeuren

Balkondeuren of achterdeuren zijn ook ruim vertegenwoordigt in het assortiment van CanDo. Deze CanDo deuren zijn voorzien van een stapeldorpel in diverse hoogtes of een paneel. De CanDo deuren zijn uit te breiden met gehard Isolatieglas, een roedeverdeling en deurbeslag in aluminium of RVS. Vanaf mei 2014 worden alle achterdeuren geleverd in de grondverf. Glaslatten worden op maat meegeleverd. CanDo achterdeuren zijn ook geschikt om aan de voorzijde van je huis te plaatsen.

Cando deurbeslag

Deurbeslag van CanDo is helemaal afgestemd op de stijlen van de CanDo deuren. Zo is er een klassieke deurkruk model CanDo Amsterdam of CanDo Zaltbommel uitermate geschikt voor de CanDo Naarden uit de CanDo Tradition serie binnendeuren. Vanzelfsprekend is het toiletgarnituur en de rozetten in identieke stijl leverbaar.
Nieuw is het CanDo Barn assortiment deurbeslag dat in matzwart wordt uitgevoerd. Niet alleen de deurkrukken zijn matzwart maar ook het schuifdeurrail systeem met smeedijzeren look en de extra grote scharnieren zitten in het assortiment. Lekker robuust!

CanDo lambrisering en deurlijsten

Buiten CanDo deuren levert CanDo nog veel meer artikelen die in ieder huis passen zoals laminaat, plinten, shutters, lambrisering en deurlijsten. Deurlijsten maken je CanDo deur nog mooier en leveren we graag tegelijk met jouw bestelling van jouw binnendeuren. Voor CanDo laminaat, CanDo lambrisering en CanDo shutters kan je uitstekend terecht op www.bouwmarktconcurrent.nl


CanDo Binnendeuren in elke maat
Binnendeuren zijn leverbaar in verschillende diverse stijlen, uitvoeringen en modellen en zijn te verdelen in stompe deuren en opdekdeuren. Stompe deuren hebben een vlakke zijkant waar het slot in gefreesd is en deze valt volledig in het kozijn zoals een voordeur. Een opdekdeur heeft een opdekrand die op het kozijn valt en een gedeelte in het kozijn. Een opdekdeur heeft als voordeel dat de binnendeur makkelijk te plaatsen en te vervangen is doordat de paumelle scharnieren en slotgat voorgefreesd zijn op een standaard hoogte. Bruynzeel, Skantrae, CanDo, Bruynzeel, Skantrae, Svedex en Austria leveren opdekdeuren die afgelakt zijn en het glas al in is gemonteerd. Binnendeuren zijn leverbaar met een groot assortiment glas. Decoratief glas in lood, helder blank glas al dan niet voorzien van een mooie facetrand, matglas en nog veel meer. In de meeste gevallen is glas in binnendeuren hardglas dat vele malen sterker is dan standaard glas waardoor kans op letsel bij schade aanzienlijk vermindert. Svedex binnendeuren Svedex maakt alleen binnendeuren en alleen op bestelling. De fabriek van Svedex staat in het oosten van het land en produceert gemiddeld 12.000 deuren per week. Svedex deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en dat komt vooral door de afwerking van de binnendeuren. Svedex deuren worden afgelakt met Svedex Superlak. De lak is extreem sterk, verkleurd niet en is krasbestendig. Svedex deuren worden opgebouwd uit een houten frame een twee zijde voorzien van een masonite plaat en gevuld met een honingraad vulling. Uiteraard op maat gemaakt en naar keuze gefreesd en afgelakt in één van de drie standaard Svedex kleuren. De levertijd ligt tussen de drie en vier weken.

CanDo binnendeuren
  

Welke CanDo voordeur kies jij?
Voordeuren draaien over het algemeen naar binnen het huis in en zijn voorzien van een deurknop aan de buitenzijde van de deur en een deurkruk aan de binnenkant van de voordeur. De scharnieren zijn aan de binnenzijde gemonteerd wat extra veiligheid garandeert. Nieuwe voordeuren kunnen met een 3-punts veiligheidsslot met politiekeurmerk en veiligheidsdeurbeslag geleverd worden. Onder buitendeuren vallen meestal de achterdeuren, balkondeuren of openslaande deuren en zijn altijd stompe deuren. Buitendeuren (behalve voordeuren) draaien vaak naar buiten en hebben een deurkruk aan beide zijden van de deur. We adviseren voor naar buiten draaiende deuren veiligheidsscharnieren die de kans op ongewenst bezoek een stuk kleiner maken. Ook voor buitendeuren leveren we een 3-punts veiligheidsslot en veiligheidsdeurbeslag uit voorraad. Voordeuren / buitendeuren staan onder invloed van weer en wind, beschermen je tegen ongewenst bezoek, moeten een lange levensduur hebben en bij je huis passen. Een mooie uitdaging en die zijn we aangegaan. Klik op voordeuren of op achterdeur/balkondeuren en laat je inspireren en informeren over alle mogelijkheden die buitendeuren van CanDo en Austria tegenwoordig bieden.

CanDo buitendeuren
  

CanDo Deurkrukken direct leverbaar
Deurbeslag van CanDo, Veralux en Svedex zorgen voor luxe, sfeer en veiligheid in en om het huis. Voordeeldeuren levert deurbeslag dat geschikt is voor iedere ruimte in uw huis. Mooie openslaande deuren voorzien van luxe glas in lood ramen verdienen deurbeslag in dezelfde stijl, wc en badkamer deuren kunnen afgesloten worden met prachtige toiletgarnituren en slaapkamer- en meterkastdeuren met bijpassende rozetten om de sleutelgaten keurig af te werken. Voor iedere binnendeur is een mooie MDF deurlijst leverbaar met traditionele vloer- en decoratieblokken. Hang en sluitwerk om jouw deuren af te hangen is in ruime mate voorhanden. Insteeksloten voor binnendeuren en veilige 3-puntsluitingen voor buitendeuren met bijpassend veiligheid deurbeslag met politiekeurmerk is uit voorraad leverbaar. Maak direct jouw keuze uit een groot assortiment scharnieren om uw deur compleet te maken.

CanDo beslag

Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeeldeuren