Bekijk jouw
Winkelmand
 
Klantenservice Klantenservice
Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Voordeeldeuren  >  Cando Deuren
CanDo deuren

CanDo deuren

Deuren van CanDo zijn de meest verkochte deuren in Nederland. En dat is niet voor niets. CanDo deuren worden al 35 jaar lang verkocht en zijn te vinden in meer dan een miljoen huishoudens. CanDo deuren zijn van uitmuntende kwaliteit in combinatie met de beste prijs. CanDo beperkt zich niet alleen tot het leveren van stompe of opdekdeuren, maar levert een compleet assortiment om iedere woning te verfraaien. Deurlijsten, deurbeslag, schuifdeur systemen en dan ook nog in iedere stijl. Nieuw is de CanDo inspiratie pagina om een idee te krijgen voor een nieuwe CanDo MDF deur of een deur met glas.

CanDo binnendeuren

CanDo binnendeuren zijn grofweg onder te verdelen in boarddeuren en MDF deuren. CanDo boarddeuren zijn binnendeuren die bestaan uit een houtenframe gevuld met een honingraad vulling van karton. Boarddeuren worden aan de buitenzijde afgewerkt met hardboard al dan niet voorzien van een profilering. Voordelen van een boarddeur is de lage prijs en licht in gewicht. Ieder deurkozijn is geschikt om een CanDo boarddeur aan af te hangen.

CanDo MDF deuren hebben een spaanplaatvulling en worden afgewerkt met een massieve MDF plaat. MDF deuren van CanDo MDF binnendeuren zijn strak afgewerkt en rondom voorzien van een goede grondverf en zijn direct klaar om af te lakken. Alle MDF CanDo deuren zijn voorzien van een slotgat. Opdekdeuren zijn voorzien van paumelle gaten om de deur makkelijk en snel af te hangen.

Zwarte industriële binnendeuren van CanDo

Zwarte glasdeuren van CanDo zijn niet aan te slepen. De smalle zwarte deurstijlen met smalle roedes geven de exclusieve sfeer van stalen deuren weer. Zwarte houten binnendeuren van CanDo zijn niet te combineren met standaard sloten en deurbeslag. De smalle deurstijlen van 65 mm zijn alleen te combineren met industriele deurbeslagpakketten van CanDo. CanDo zorgt dan voor de juiste boringen voor de deurkruk het mechanische gedeelte wat in de deur zit om de binnendeur te kunnen openen en sluiten.

Schuifdeursysteem van CanDo

Erg praktisch is het schuifdeursysteem van CanDo. Met name voor kleine ruimtes waar een draaideur te veel ruimte in beslag neemt. Bij een bestelling van een CanDo deur en een schuifdeursysteem freest CanDo een sleuf onderin de deur voor de vloergeleider. Bij gelijktijdige bestelling van een RVS schuifdeurkom wordt de schuifdeurkom ook aan beide zijde van de deur gefreesd.

Voordeuren van CanDo

Voordeuren van CanDo zijn leverbaar in diverse stijlen en uitvoeringen. CanDo gebruikt de beste materialen om tot 10 jaar garantie te kunnen geven op deuren die bloot worden gesteld aan het grillige Nederlandse klimaat. De basis van een CanDo voordeur is geselecteerd hardhout zoals meranti of merbau dat door middel van KOMO gekeurde verbindingen aan elkaar is gemaakt. Alle CanDo voordeuren worden afgewerkt met een water gedragen grondverflaag.

Als optie kunnen CanDo voordeuren voorzien worden van een slotgat, een 3-puntsluiting en een brievensleuf tegen kleine meerprijs. Passend deurbeslag voor afwerking van jouw CanDo deur vind je op Deurbeslag, sloten en kozijnen.

CanDo achterdeuren

Balkondeuren of achterdeuren zijn ook ruim vertegenwoordigt in het assortiment van CanDo. Deze CanDo deuren zijn voorzien van een stapeldorpel in diverse hoogtes of een paneel. De CanDo deuren zijn uit te breiden met gehard Isolatieglas, een roedeverdeling en deurbeslag in aluminium of RVS. Vanaf mei 2014 worden alle achterdeuren geleverd in de grondverf. Glaslatten worden op maat meegeleverd. CanDo achterdeuren zijn ook geschikt om aan de voorzijde van je huis te plaatsen.

Cando deurbeslag

Deurbeslag van CanDo is helemaal afgestemd op de stijlen van de CanDo deuren. Zo is er een klassieke deurkruk model CanDo Amsterdam of CanDo Zaltbommel uitermate geschikt voor de CanDo Naarden uit de CanDo Tradition serie binnendeuren. Vanzelfsprekend is het toiletgarnituur en de rozetten in identieke stijl leverbaar.
Nieuw is het CanDo Barn assortiment deurbeslag dat in matzwart wordt uitgevoerd. Niet alleen de deurkrukken zijn matzwart maar ook het schuifdeurrail systeem met smeedijzeren look en de extra grote scharnieren zitten in het assortiment. Lekker robuust!

CanDo lambrisering en deurlijsten

Buiten CanDo deuren levert CanDo nog veel meer artikelen die in ieder huis passen zoals laminaat, plinten, lambrisering en deurlijsten. Deurlijsten maken je CanDo deur nog mooier en leveren we graag tegelijk met jouw bestelling van jouw binnendeuren.

CanDo binnendeuren in elke maat
CanDo binnendeuren zijn grofweg onder te verdelen in boarddeuren en MDF deuren. Beide soorten hebben zo hun voordelen. Bekijk het assortiment en bestel!

CanDo binnendeuren
   Welke CanDo buitendeur kies jij?
Het aanbod CanDo buitendeuren bestaat uit voor- en achterdeuren (ook voor balkon). Kies uit diverse uitvoeringen, en laat eventuele extra’s toevoegen tegen een kleine meerprijs.

CanDo buitendeuren
   CanDo deurkrukken direct leverbaar
Deurbeslag van CanDo zijn in verschillende stijlen leverbaar, en zijn helemaal afgestemd op de uitstraling van de CanDo deuren. Bestel het deurbeslag dat bij jouw smaak past.

CanDo beslag

Q-shops Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Voordeeldeuren