9.2/10 van 575 beoordelingenKlantenservice bereikbaar
tussen 8.00 en 22.00 uur

Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
 
Home | Binnendeuren

Resultaten:
 
Sorteer op: Merk A-Z | Merk Z-A | Naam A-Z | Naam Z-A | Prijs laag-hoog | Prijs hoog-laag | Best verkocht


SELECTEER JOUW DEUR
STIJL
PRIJS
MERK
AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
SOORT GLAS
AANTAL RUITEN
HOL OF MASSIEF
HOOGTE
BREEDTE
OPDEK OF STOMP


Meer weergeven

CanDo deuren

Binnendeuren van CanDo staan voor kwaliteit met een goede prijs. Het assortiment binnendeuren van CanDo deuren varieert van modern tot klassiek en is leverbaar in de meest gangbare afmetingen. Voordeeldeuren heeft een uitgekiend logistiek netwerk van eigen transportmiddelen, externe transport afspraken en kunnen zodoende een korte levertijd garanderen van alle standaard CanDo binnendeuren. Gemiddelde levertijd is slechts 5 werkdagen.

CanDo maatwerk binnendeuren

CanDo levert ook maatwerk binnendeuren. Alle deuren uit de MDF CanDo Dimension, Barn doors en CanDo Tradition serie zijn op maat leverbaar tegen een kleine meerprijs. De levertijd voor maatwerk binnendeuren is gemiddeld 5 weken. Maatwerkdeuren zijn leverbaar met blank en satijnglas dat voorgemonteerd in de deuren wordt geleverd. Glas in lood is helaas niet mogelijk in maatwerk deuren.

CanDo Barn Doors

Nieuw in het CanDo assortiment binnendeuren is de serie Barn Doors. Barn Doors zijn binnendeuren voorzien van verticale groeven met een opdeklast aan een zijde van de deur. Plakroedes in verschillende modellen maken de Barn deur tot een binnendeur met een uitstraling van deuren die je in een stal van een boerderij vindt. Dezelfde deuren vind je ook vaak als een schuifdeur in loodsen of opslagplaatsen, de zogenaamde industriële look. Compleet leverbaar met aangepast deurbeslag maken deze Barn Doors binnendeuren elk interieur tot iets speciaals.

Austria binnendeuren

Binnendeuren van Austria zijn zeer divers en uit voorraad leverbaar in heel veel standaardmaten. Heeft u veel binnendeuren met verschillende afmetingen dan is Austria de perfecte leverancier. Een ander groot voordeel is de korte levertijd. Standaard Austria deuren hebben een gemiddelde levertijd van slechts 3 werkdagen. De combinatie met een scherpe prijs is Austria een goed keus voor je deur.

Austria Sense afgelakte binnendeuren

Nieuw in het binnendeuren assortiment van Austria is de serie Sense. Austria Sense deuren zijn moderne deuren met haakse profielen en een moderne uitstraling. De Sense opdekdeuren zijn volledig afgelakt (RAL 9010) en direct klaar om aftehangen. Austria Sense glasdeuren zijn voorzien van voorgemonteerd hardglas. Het glas is tijdens de productie van de deuren gemonteerd en heeft geen glaslatten. Mooie bijkomstigheid is dat de deur aan beide zijde dezelfde uitstraling hebben.

Svedex binnendeuren

Nieuw in ons assortiment! Svedex deuren, Hollands fabricaat met de kwaliteit die je daarvan mag verwachten. Svedex binnendeuren worden altijd op maat gemaakt, perfect afgelakt en volledig afgewerkt zodat u de binnendeur direct kan plaatsen.

Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeeldeuren