starstarstarstarstar
9.3/10 van 458 beoordelingen
starstarstarstarstar
9.3/10 van 458 beoordelingen
0
Home | Werkwijze

Werkwijze

Voordeeldeuren.nl dankt haar succes, naast de scherpe prijsstelling, voor een belangrijk deel aan de duidelijke werkwijze die reeds jaren wordt gehanteerd. Wij begrijpen dat het bestellen van een deur voor onze klanten geen dagelijks werk is. Dankzij ons heldere stappenplan hoeft dat ook niet! Wij zorgen er graag voor dat u de voor u juiste keuze maakt uit de haast onbegrensde mogelijkheden en geven u bij iedere stap graag een eerlijk advies.
Toch nog vragen? Neem dan contact op en laat u adviseren door een van onze medewerkers met jarenlange ervaring in het verkopen en plaasten van deuren en alles wat daarbij hoort.

Buitendeuren en binnendeuren met onbegrensde mogelijkheden


Voordat u uw keuze kunt maken is het belangrijk dat u volledig op de hoogte bent van de vele mogelijkheden. Wij voorzien u uiteraard graag van alle informatie. Op Voordeeldeuren.nl vindt u alle informatie over de volgende merken: CanDo, Austria, Skantrae, Veralux en Skantrae deuren. Ook geven wij u online uitleg over het inmeten en de montage van uw deuren.
Wanneer u liever een papieren brochure heeft, kunt u deze natuurlijk bij ons aanvragen. Voor een persoonlijk gesprek bent u van harte welkom in onze showroom in Wormerveer. Daar kunnen wij u volledig informeren in een adviesgesprek. We kunnen verschillende glassoorten tonen en het verschil in profilering van binnendeuren. We hebben geen deuren in de showroom staan omdat de keuze in deuren te groot is.

Een binnendeur of buitendeur samenstellen


Een binnendeur samenstellen is via Voordeeldeuren.nl zeer eenvoudig door het gemak van de website. Binnendeuren van CanDo, Austria, Skantrae, Veralux en Skantrae staan overzichtelijk gerangschikt op alfabetische volgorde. Bekijk het volledige assortiment binnendeuren of maak simpel een selectie door uw wensen aan te selecteren.
Bekijk de details door op de deur te klikken en zie direct alle andere mogelijkheden die beschikbaar zijn. In tijden van besparing is de tochtvaldorpel zeer populair en heeft ook nog een mooi voordeel voor geluidreductie. Prachtig deurbeslag en bijbehorende insteeksloten zijn eenvoudig toe te voegen aan uw binnendeur.

Vrijblijvend alle voordelen bekijken


Voordeeldeuren.nl onderscheid zich door persoonlijke aandacht en service voor ieder klant, snelle levertijden en scherpe prijzen. Service die u gewend bent van de specialist, maar dan online. Gebruik WhatsApp om foto's te sturen van uw situatie als daar vragen over zijn. Direct het juiste antwoord ontvangen zodat u verder kunt met uw plannen ontwikkelen. Persoonlijke aandacht aan iedere order die online binnen komt heeft als voordeel dat bij twijfel we contact opnemen.
Snelle levertijden zijn mogelijk door de wijze van communiceren tussen da fabrikant en de consument en de wijze zoals wij het transport hebben geregeld. Uw bestelling wordt direct verwerkt en naar de juiste afdeling verzonden. Dezelfde werkdag ontvangt onze planning een bevestiging van de fabrikant. Uw order staat drie dagen later gereed om te verzenden. En de prijs zal u verrassen, want wij zijn al jaren de goedkoopste deuren leverancier van Nederland!

CanDo, Svedex, Skantrae en Austria deur bestellen


Een deur bestellen zoals u dat wil dat kan bij VoordeelDeuren.nl De zekerheid dat u de deur foutloos besteld, op de dag geleverd wordt die u het beste uitkomt en de zekerheid van betaling. Iedere deur wordt overzichtelijk beschreven en alle details worden op duidelijke afbeeldingen getoond. De beschikbare toebehoren om uw deur compleet te maken zijn eenvoudig aanklikbaar zodat uw deur compleet en klaar om af te hangen wordt geleverd.
Elke deur is voorzien van de korte levertijd. Uiteraard bepaald uzelf wanneer u de deur wilt ontvangen. Een dag voor levering informeren we u over de verwachte aankomsttijd van de chauffeur die uw deur komt aflever.
Betalen van uw deur doet u direct bij het bestellen van uw deur. Voordelen zijn wederom een snelle levertijd, u hoeft geen contact geld in huis te halen en bent u niet op het afleveradres kunnen we de deur na ontvangst van een naam en handtekening die voor u de deur aanneemt.

Uw bestelde deuren afleveren


Onze chauffeur komt op de afgesproken dag de deuren bij u afleveren. Uiteraard zorgen wij voor een goede verpakking, zodat het product niet beschadigen kan. Uw bestelling wordt op de begane grond afgeleverd, in uw hal of woonkamer. Indien uw woning zich niet op de begane grond bevindt, zal onze chauffeur uw bestelling afleveren in de hal van uw flat of appartementencomplex. Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling op een bovenverdieping af te leveren, in verband met ARBO wetgeving. Onze chauffeur overhandigt u de factuur en u tekent voor ontvangst van de deur.

Vragen?


Mocht u nog vragen hebben over onze producten en werkwijze, dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Op onze Meest Gestelde Vragen pagina vindt u waarschijnlijk een duidelijk antwoord op uw vraag. Staat uw vraag er niet bij, dan horen wij dat graag van u. Wij geven een duidelijk antwoord.

WhatsApp ons


Indien u direct een antwoord wilt, kunt u ons toevoegen in WhatsApp en uw vraag stellen, eventueel voorzien van foto's van uw situatie. U krijgt van ons altijd een duidelijk en snel antwoord!