9.2/10 van 521 beoordelingen
Stel je binnendeuren en buitendeuren vraag
Home | Werkwijze

Werkwijze

Voordeeldeuren.nl dankt haar succes, naast de scherpe prijsstelling, voor een belangrijk deel aan de duidelijke werkwijze die reeds jaren wordt gehanteerd. Wij begrijpen dat het bestellen van een deur voor onze klanten geen dagelijks werk is. Dankzij ons heldere stappenplan hoeft dat ook niet! Wij zorgen er graag voor dat je de voor jou juiste keuze maakt uit de haast onbegrensde mogelijkheden en geven je bij iedere stap graag een eerlijk advies.
Toch nog vragen? Neem dan contact op en laat je adviseren door een van onze medewerkers met jarenlange ervaring in het verkopen en plaasten van deuren en alles wat daarbij hoort.

Buitendeuren en binnendeuren met onbegrensde mogelijkheden


Voordat je een keuze kunt maken is het belangrijk dat je volledig op de hoogte bent van de vele mogelijkheden. Wij voorzien je uiteraard graag van alle informatie. Op Voordeeldeuren.nl vindt je alle informatie over de volgende merken: CanDo, Austria, Skantrae, Veralux en Skantrae deuren. Ook geven wij u online uitleg over het inmeten en de montage van je deuren.
Wanneer je liever een papieren brochure ontvangt, kan je deze natuurlijk bij ons aanvragen. Voor een persoonlijk gesprek ben je van harte welkom in onze showroom in Wormerveer. Daar kunnen wij je volledig informeren in een adviesgesprek. We kunnen verschillende glassoorten tonen en het verschil in profilering van binnendeuren. We hebben geen deuren in de showroom staan omdat de keuze in deuren te groot is.

Een binnendeur of buitendeur samenstellen


Een binnendeur samenstellen is via Voordeeldeuren.nl zeer eenvoudig door het gemak van de website. Binnendeuren van CanDo, Austria, Skantrae, Veralux en Skantrae staan overzichtelijk gerangschikt op alfabetische volgorde. Bekijk het volledige assortiment binnendeuren of maak simpel een selectie door je wensen te selecteren.
Bekijk de details door op de deur te klikken en zie direct alle andere mogelijkheden die beschikbaar zijn. In tijden van besparing is de tochtvaldorpel zeer populair en heeft ook nog een mooi voordeel voor geluidreductie. Prachtig deurbeslag en bijbehorende insteeksloten zijn eenvoudig toe te voegen aan je binnendeur.

Vrijblijvend alle voordelen bekijken


Voordeeldeuren.nl onderscheid zich door persoonlijke aandacht en service voor iedere klant, snelle levertijden en scherpe prijzen. Service die je gewend bent van de specialist, maar dan online. Gebruik WhatsApp om foto's te sturen van jouw situatie als daar vragen over zijn. Direct het juiste antwoord ontvangen zodat je verder kunt met jouw plannen ontwikkelen. Persoonlijke aandacht aan iedere order die online binnen komt heeft als voordeel dat bij twijfel we contact opnemen.
Snelle levertijden zijn mogelijk door de wijze van communiceren tussen da fabrikant en de consument en de wijze zoals wij het transport hebben geregeld. Je bestelling wordt direct verwerkt en naar de juiste afdeling verzonden. Dezelfde werkdag ontvangt onze planning een bevestiging van de fabrikant. Je order staat drie dagen later gereed om te verzenden. En de prijs zal je verrassen, want wij zijn al jaren de goedkoopste deuren leverancier van Nederland!

CanDo, Svedex, Skantrae en Austria deur bestellen


Een deur bestellen zoals je dat wil, dat kan bij VoordeelDeuren.nl. De zekerheid dat u de deur foutloos besteld, op de dag geleverd wordt die jou het beste uitkomt en de zekerheid van betaling. Iedere deur wordt overzichtelijk beschreven en alle details worden op duidelijke afbeeldingen getoond. De beschikbare toebehoren om je deur compleet te maken zijn eenvoudig aanklikbaar zodat je deur compleet en klaar om af te hangen wordt geleverd.
Elke deur is voorzien van de korte levertijd. Uiteraard bepaal je wanneer je de deur wilt ontvangen. Een dag voor levering informeren we je over de verwachte aankomsttijd van de chauffeur die jouw deur komt afleveren.
Betalen van je deur doe je direct bij het bestellen van je deur. Voordelen zijn wederom een snelle levertijd, je hoeft geen contact geld in huis te halen en bent u niet op het afleveradres kunnen we de deur na ontvangst van een naam en handtekening die voor jou de deur aanneemt.

Je bestelde deuren afleveren


Onze chauffeur komt op de afgesproken dag de deuren bij je afleveren. Uiteraard zorgen wij voor een goede verpakking, zodat het product niet beschadigen kan. Je bestelling wordt op de begane grond afgeleverd, in je hal of woonkamer. Indien je woning zich niet op de begane grond bevindt, zal onze chauffeur je bestelling afleveren in de hal van je flat of appartementencomplex. Het is helaas niet mogelijk om je bestelling op een bovenverdieping af te leveren, in verband met ARBO wetgeving. Onze chauffeur overhandigt je de factuur en je tekent voor ontvangst van de deur.

Vragen?


Mocht je nog vragen hebben over onze producten en werkwijze, dan kan je natuurlijk contact opnemen. Op onze Meest Gestelde Vragen pagina vind je waarschijnlijk een duidelijk antwoord op je vraag. Staat je vraag er niet bij, dan horen wij dat graag van je. Wij geven een duidelijk antwoord.

WhatsApp ons


Indien je direct een antwoord wil, kan je ons toevoegen in WhatsApp en je vraag stellen, eventueel voorzien van foto's van je situatie. Je krijgt van ons altijd een duidelijk en snel antwoord!
Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeeldeuren