9.2/10 van 647 beoordelingenKlantenservice bereikbaar
tussen 8.00 en 22.00 uur

Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Home | Reacties


Klanten reacties

Naam Dhr. E. van Eik
Woonplaats Krommenie
Reactie Hoi Anneke, Je had mij gevraagd als trouwe afnemer van deuren een reactie te schrijven voor je nieuwe website. Website is prachtig en nog eenvoudiger dan je eerste website. De service van Voordeeldeuren.nl is al jaren perfect en daar zal vast niets aan veranderen. Erg handig is dat ik nu ook Austria deuren aan mijn klanten kan aanbieden.
Veel succes met je nieuwe site, maar dat gaat vast lukken. Gr.Edwin
Naam Dhr. N. Lindenhoff
Woonplaats Zaandijk
Reactie Goedemorgen medewerkers van Voordeeldeuren,
bedankt voor de tip om even op jullie nieuwe site te kijken voor Austria deuren. Wat een makkelijke website is dat. Een hele verbetering mag ik wel zeggen. De keuze aan Austria deuren is wat groter en daarom is mijn keuze daarop gevallen. Gisterochtend vroeg heb ik de deuren ontvangen en alles is verlopen zoals op de website vermeld. Fijn dat jullie rekening houden met mijn verzoek zo vroeg mogelijk te leveren. Ik heb geen deuren meer nodig, maar als ze me er om vragen zal ik jullie aanbevelen.
Met vriendelijke groet, Nol Lindenhoff
Naam Mevr. D. Bentvelzen
Woonplaats Zandvoort
Reactie Beste Pim,
bedankt dat jij zo snel reageerde op mijn vraag over Austria deuren. Ik zag dat de site nog niet actief was maar niet geschoten is altijd mis. Je hebt me overtuigd van de kwaliteit van CanDo deuren en ga ze binnenkort allemaal bij je bestellen. Reken op een mooie prijs zoals toegezegd en een goede aflevering.
Bij deze de reactie waar je om vroeg. Succes met je mooie site!
Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeeldeuren