starstarstarstarstar
9.2/10 van 502 beoordelingen
starstarstarstarstar
9.2/10 van 502 beoordelingen
0
Home | VeraLux Quattro


Recent bekeken

VeraLux Quattro

De VeraLux Quattro binnendeur is voorzien van gladde panelen en facet profielen aan de deurstijlen die samen zorgen voor tijdloze binnendeuren. De Veralux deuren zijn voorbehandeld met een helder witte grondverf om direct af te kunnen lakken. Alle VeraLux Quattro binnendeuren zijn voorzien van een slotgat. VeraLux Quattro opdekdeuren zijn voorzien van paumellegaten om de scharnieren eenvoudig te kunnen monteren. Levertijd is slechts 2 werkdagen en zijn uit voorraad leverbaar.

Veralux Quattro deuren zijn leverbaar in de meest gangbare afmetingen. CanDo, Skantrae, Austria, Bruynzeel en alle andere bekende merken bieden ook dit model aan. Een andere afmeting nodig dan raden wij model Bristol van CanDo aan. CanDo levert ook glasdeuren in dit model aan onder de naam CanDo Manchester.

Spoedklusje? - Vandaag besteld, morgen in huis!
Veralux Quattro deuren liggen op voorraad in ons magazijn in Wormerveer en kunnen per direct afgehaald of snel bezorgd worden in héél Nederland. Scharnieren, insteeksloten en heel veel deurbeslag is ook uit voorraad leverbaar en direct op te halen of af te leveren.

* VeraLux Quattro deuren hebben een FSC keurmerk en worden geleverd met 10 jaar garantie. (50% korting is reeds verrekend)


Handige oranje informatie knop


Extra uitleg en informatie wordt zichtbaar door op de oranje knop voor de omschrijving te klikken.

VeraLux Quattro

Maak je keuze


VeraLux Quattro
VeraLux Quattro
VeraLux Quattro
VeraLux Quattro
 
 
  

Hoogte

 

Breedte


Breedte cm x Hoogte cmVeraLux Quattro

83

x

211.5

cm

Stomp

Totaalprijs inclusief bewerkingen en 21% BTW