starstarstarstarstar
9.2/10 van 502 beoordelingen
starstarstarstarstar
9.2/10 van 502 beoordelingen
0
Home | CanDo Barn Shed (L3 en R2)


Recent bekeken

CanDo Barn Shed (L3 en R2)

De CanDo Barn Shed (L3 en R2) binnendeur is opgebouwd uit een MDF paneel opgedikt met latten aan de achterzijde om een uitstraling van een boerendeur of staldeur te krijgen. De CanDo Barn deuren hebben een dikte van 38 mm en zijn voorbehandeld met een witte grondverf. Alle CanDo Barn Shed (L3 en R2) deuren zijn voorzien van een slotgat waar een standaard insteekslot in gemonteerd kan worden. De gaten voor een deurkruk of wc-garnituur worden niet voorgeboord.

De voorzijde van de CanDo Barn deur bestaat uit een gladde kant met gelijkmatig verdeelde v-groeven in de lengte van de deur. De achterzijde van de CanDo Barn Shed (L3 en R2) deuren zijn rondom voorzien van een frame van gemonteerde latten al dan niet voorzien van schoren om de sfeer te realiseren die je bij deze deuren verwacht. De opdekdeuren zijn direct voorzien van paumelle boringen om scharnieren eenvoudig te kunnen monteren. Levertijd is gemiddeld 5 weken.

Belangrijk!


De CanDo Barn deuren zijn niet aan beide kanten identiek en daarom hebben ook de stompe deuren een draairichting nodig. De draairichting bij stompe deuren kun je vermelden bij opmerkingen in de winkelmand.
Ontdek hier de juiste CanDo Barn draairichting.

Let op!


Controleer nogmaals goed de gekozen afmetingen, draairichting en uitvoering. CanDo Barn deuren zijn maatwerkdeuren kunnen niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden.

Maak je keuze


CanDo Barn Corn (L1 en R4)CanDo Barn Corn (L3 en R2)CanDo Barn Crop (L1 en R4)CanDo Barn Crop (L3 en R2)CanDo Barn Grain (L1 en R4)
CanDo Barn Grain (L3 en R2)CanDo Barn Harvest (L1 en R4)CanDo Barn Harvest (L3 en R2)CanDo Barn Meadow (L1 en R4)CanDo Barn Meadow (L3 en R2)
CanDo Barn Shed (L1 en R4)CanDo Barn Shed (L3 en R2)

Handige oranje informatie knop


Extra uitleg en informatie wordt zichtbaar door op de oranje knop voor de omschrijving te klikken.

CanDo Barn Shed (L3 en R2)

Maak je keuze


CanDo Barn Shed (L3 en R2)
CanDo Barn Shed (L3 en R2)
 
 
  

Hoogte

 

Breedte


Breedte cm x Hoogte cm


Bewerking toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

+ € 49,95 - CanDo tochtvaldorpel
+ € 129,50 - CanDo schuifdeursysteem
+ € 34,95 - CanDo schuifdeurkommen
+ € 54,95 - CanDo afwerkkoof

CanDo Barn Shed (L3 en R2)

83

x

211.5

cm

Stomp

Totaalprijs inclusief bewerkingen en 21% BTW