starstarstarstarstar
9.2/10 van 502 beoordelingen
starstarstarstarstar
9.2/10 van 502 beoordelingen
0
Home | Binnendeuren


Recent bekeken

CanDo Barn

De CanDo Barn binnendeur is opgebouwd uit een MDF paneel opgedikt met latten aan de achterzijde om een uitstraling van een boerendeur of staldeur te krijgen. De CanDo Barn deuren hebben een dikte van 38 mm en zijn voorbehandeld met een witte grondverf. Alle CanDo Barn deuren zijn voorzien van een slotgat waar een standaard insteekslot in gemonteerd kan worden. De gaten voor een deurkruk of wc-garnituur worden niet voorgeboord.

De voorzijde van de CanDo Barn deur bestaat uit een gladde kant met gelijkmatig verdeelde v-groeven in de lengte van de deur. De achterzijde van de CanDo Barn deuren zijn rondom voorzien van een frame van gemonteerde latten al dan niet voorzien van schoren om de sfeer te realiseren die je bij deze deuren verwacht. De opdekdeuren zijn direct voorzien van paumelle boringen om scharnieren eenvoudig te kunnen monteren. Levertijd is gemiddeld 5 weken.

Belangrijk!


De CanDo Barn deuren zijn niet aan beide kanten identiek en daarom hebben ook de stompe deuren een draairichting nodig. De draairichting bij stompe deuren kun je vermelden bij opmerkingen in de winkelmand.
Ontdek hier de juiste CanDo Barn draairichting.

Let op!


Controleer nogmaals goed de gekozen afmetingen, draairichting en uitvoering. CanDo Barn deuren zijn maatwerkdeuren kunnen niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden.

CanDo Barn


CanDo Barn Corn (L1 en R4)CanDo Barn Corn (L3 en R2)CanDo Barn Crop (L1 en R4)CanDo Barn Crop (L3 en R2)CanDo Barn Grain (L1 en R4)CanDo Barn Grain (L3 en R2)CanDo Barn Harvest (L1 en R4)CanDo Barn Harvest (L3 en R2)CanDo Barn Meadow (L1 en R4)CanDo Barn Meadow (L3 en R2)CanDo Barn Shed (L1 en R4)CanDo Barn Shed (L3 en R2)


CanDo Barn deurenDe nieuwe CanDo Barn-deuren geven je huis een karakteristiek accent. De CanDo Barn binnendeuren passen perfect in een industriƫle omgeving, maar ook in een landelijke boerderij sfeer komen ze heel mooi tot hun recht.

De CanDo Barn deuren zijn wit gegrond, zodat je direct met de juiste kleur kunt aflakken.
CanDo Barn deuren zijn als draaideur beschikbaar, maar ook als schuifdeur. Hiervoor is speciaal een robuust schuifdeursysteem ontwikkeld. Het Barley schuifdeursysteem dat uitgebreid kan worden met een zwarte schuifdeurkom, model CanDo Cattle. CanDo Barn schuifdeuren schuiven mooi langs de wand, zodat ze geen extra ruimte in de kamer in beslag nemen.
Er is bijpassend deurbeslag beschikbaar en in het geval van CanDo schuifdeuren mooie komgrepen. De komgrepen maken CanDo Barn deuren echt af! Een CanDo Barn deur is een echte blikvanger! Levertijd gemiddeld 5 weken

Selecteer een CanDo Barn binnendeur en bekijk de detailsCanDo Barn Harvest (L3 en R2)
 
CanDo Barn
MDF binnendeur
Nu vanaf € 364,00