9.2/10 van 523 beoordelingen
Stel je binnendeuren en buitendeuren vraag
Home | Binnendeuren

CanDo Barn deuren

De nieuwe CanDo Barn-deuren geven je huis een karakteristiek accent. De CanDo Barn binnendeuren passen perfect in een industriële omgeving, maar ook in een landelijke boerderij sfeer komen ze heel mooi tot hun recht.

De CanDo Barn deuren zijn wit gegrond, zodat je direct met de juiste kleur kunt aflakken.
CanDo Barn deuren zijn als draaideur beschikbaar, maar ook als schuifdeur. Hiervoor is speciaal een robuust schuifdeursysteem ontwikkeld. Het Barley schuifdeursysteem dat uitgebreid kan worden met een zwarte schuifdeurkom, model CanDo Cattle. CanDo Barn schuifdeuren schuiven mooi langs de wand, zodat ze geen extra ruimte in de kamer in beslag nemen.
Er is bijpassend deurbeslag beschikbaar en in het geval van CanDo schuifdeuren mooie komgrepen. De komgrepen maken CanDo Barn deuren echt af! Een CanDo Barn deur is een echte blikvanger! Levertijd gemiddeld 5 weken

Selecteer een CanDo Barn binnendeur en bekijk de detailsCanDo Barn Corn (L1 en R4)CanDo Barn Corn (L3 en R2)CanDo Barn Crop (L1 en R4)CanDo Barn Crop (L3 en R2)CanDo Barn Grain (L1 en R4)CanDo Barn Grain (L3 en R2)CanDo Barn Harvest (L1 en R4)CanDo Barn Harvest (L3 en R2)CanDo Barn Meadow (L1 en R4)CanDo Barn Meadow (L3 en R2)CanDo Barn Shed (L1 en R4)CanDo Barn Shed (L3 en R2)

Recent bekeken
CanDo Barn Harvest (L1 en R4)
 
CanDo Barn
MDF binnendeur
Nu vanaf€ 364,00

Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeeldeuren